Mijn favorieten

Zo regelen wij uw verkoop

Vraagprijs bepalen
Een goede verkoop valt of staat met het bepalen van de ideale vraagprijs. Daar blinken wij in uit.  Onze ervaren makelaars kennen de waarde van uw straat en uw woning. Wij zien vandaag wat er morgen speelt in de aantrekkelijkste buurten van de stad. Wij prijzen uw woning maximaal en realistisch zodat de verkoopkans aanzienlijk stijgt.  
 
Woning volop in aandacht
Vanaf dag één staat uw woning volop in de belangstelling via www.funda.nl, nog steeds de best bezochte Nederlandse site voor koopwoningen. Via onze app sturen we pushberichten om uw huis te promoten. Persoonlijk contact blijft minstens zo belangrijk: wij hebben een groot netwerk van potentiële kopers en verkopers. Beide partijen proberen we zo goed mogelijk aan elkaar te koppelen.   

Bezichtigingen
Natuurlijk, bezichtigingen regelen we als gecertificeerd NVM-makelaars van a tot z. U hoeft daar dus niet bij te zijn. Wij zorgen voor een harmonieus zakelijk contact tussen verkoper en kandidaat-kopers. Daarvoor staan we flexibel en ook buiten kantoortijden klaar. Respect voor wensen en emoties van beide partijen leidt uiteindelijk tot de beste verkoopdeal.
 
Styling
We weten allemaal: een gezellig ingerichte woning verkoopt beter. Soms kunnen enkele eenvoudige aanpassingen uw huis een stuk aantrekkelijker maken. Als het nodig is, geven wij met alle plezier stylingtips.
 
Onderhandelen
Als ervaren onderhandelaars zorgen wij ervoor dat u de maximale prijs voor uw woning krijgt. Onze makelaars zijn getraind in de juiste verkooptechnieken en kunnen een bouwkundig rapport opstellen. Daarmee krijgt de koper extra zekerheid over de staat van de woning. U bent vrij van aansprakelijkheid voor eventuele (latere) gebreken.
 
Opmaken koopakte
Is de verkoop mondeling rond? Dan leggen onze makelaars afspraken vast in een koopakte. Na het tekenen sturen we alle relevante stukken door naar de notaris. Deze maakt de leveringsakte op en zorgt onder meer voor betaling.