Mijn favorieten

Ons kantoor

NVM makelaar Adam-Mostard-Hommes
Betrouwbaar, duidelijk en resultaatgericht
 
Hoofdrolspeler in de meest gewilde stadswijken van Maastricht en omgeving. Betrouwbaar, duidelijk én resultaatgericht. Zo staat NVM makelaar Adam-Mostard-Hommes al jaren te boek. Strategisch gelegen in de aantrekkelijke buurt St. Pieter bent u als verkoper en koper bij ons letterlijk aan het goede adres.
Ons kantoor is ontstaan uit een samenvoeging van Adam & Mostard en Hommes Makelaardij, inmiddels al zeventig jaar een  begrip in de regio.  Wij staan bekend om onze optimale en realistische prijsstelling. Door ervaring, actuele kennis van de lokale woningmarkt en goede relaties schatten we elke straat en woning op juiste waarde. Wij weten wat er vandaag en morgen speelt.
Tegelijkertijd realiseren we ons dat goede makelaardij meer is dan het bepalen van een optimale prijs. Huizenverkoop of
aankoop is emotie. Direct persoonlijk contact, duidelijk en deskundig advies zijn voor ons kernwaarden. Dat betekent ook flexibel en buiten kantooruren beschikbaar zijn. Onze aanpak blijft niet zonder resultaat. In de branchecijfers scoren we steevast zeer goed wat betreft gemiddelde verkoopprijs.
 
Meerwaarde NVM
Adam-Mostard-Hommes is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dat geeft u de zekerheid met goed opgeleide betrouwbare makelaars in zee te gaan. NVM verzorgt voortdurend bijscholing over actuele ontwikkelingen op de lokale woningmarkt. Aangesloten makelaars horen zich bovendien te houden aan de erecode die voorschrijft dat ze altijd zorgvuldig, onafhankelijk en in uw belang handelen. Koopwoningen van NVM makelaars verschijnen vanaf dag één op www.funda.nl, de best bezochte site voor Nederlandse koopwoningen.

Adam Mostard en Hommes B.V.

Kantoor Vestiging Adam Mostard en Hommes B.V.

Adresgegevens

Luikerweg 23
6212 ET Maastricht
KvK nummer: KvK146 300 38
BTW nummer: NL801458432B01

Routeplanner